Implementatieplan

Implementatie van Business Software

Wanneer we business software gaan implementeren bij uw bedrijf, doorlopen we 5 stappen. Zo komen we samen tot de gewenste oplevering van het ERP-systeem.

1. Detailafstemming

Binnen ICT-systemen zijn verschillende richtingen mogelijk. Daarom stemmen we tijdens de eerste stap tot in detail af hoe het systeem het gewenste proces zo efficiƫnt mogelijk kan ondersteunen. Documenten zoals maand- en projectrapportages worden afgestemd en vormgegeven om de procesoptimalisatie zo succesvol mogelijk te maken.

2. Inrichting ICT

De afspraken worden gerealiseerd in het softwaresysteem. We maken klantspecifieke werkinstructies en koppelen deze in het werkprocesmodel, zodat ze beschikbaar zijn voor alle werknemers van uw maakbedrijf, prefab betonbedrijf of handelsbedrijf.

3. Controle

Key persons uit uw organisatie verkennen en testen het softwaresysteem aan de hand van de werkinstructies.

4. Training

De key persons binnen uw bedrijf instrueren alle andere medewerkers over de nieuwe werkmethode en het werkproces. Dit verhoogt het leereffect en de acceptatie van de nieuwe software. Bovendien zorgt het ervoor dat software-implementatie soepel verloopt.

5. Simulatie en acceptatie

Het proces en het softwaresysteem worden als simulatie gedraaid. Vervolgens wordt het vernieuwde en geoptimaliseerde proces actief op de werkvloer.

Door de business software op deze manier te implementeren, ontstaat een sterk team dat gemotiveerd is tot klantgerichte samenwerking. Bovendien ontstaan zo slanke en geoptimaliseerde processen binnen uw bedrijf.

Processen optimaliseren met ERP-systeem

Komexo biedt u een optimaal toegesneden oplossing in een gestandaardiseerd pakket (van Isah, Sage, AccountView of Unit4 Multivers). Zo helpen we uw organisatie met de laatste technologische ontwikkelingen een flinke stap verder naar nog efficiƫnter en succesvoller zakendoen.