Partners

Isah Business Software is in 1987 opgericht en de applicatie Isah is ontstaan in de praktijk van de metaal en de klantordergestuurde maakindustrie. Inmiddels is Isah uitgegroeid tot een internationaal softwarebedrijf dat zich richt op klantordergestuurde bedrijven.

Komexo biedt Isah Business Software aan voor het maakbedrijf en Isah beton voor het prefab betonbedrijf.

Bezoek de site van Isah

Sage ERP X3 is de globale ERP-oplossing van de Sage Group voor middelgrote ondernemingen en vestigingen van grote, internationale groepen. Al meer dan 10 jaar is Sage ERP X3 de complete en beproefde ERP-oplossing voor middelgrote ondernemingen, uiteenlopend in activiteit van productie en diensten tot distributie en veel meer.

Komexo biedt Sage ERP X3 aan voor internationale maakbedrijven.

Bezoek de site van Sage

AccountView is betrouwbare standaard business software voor het midden- en kleinbedrijf en de semi-publieke sector. Voor uw financiële administratie, projectmanagement, urenregistratie, relatiebeheer of logistieke processen biedt AccountView een complete oplossing.

AccountView is een product van Visma software.

Bezoek de site van Visma software

Unit4 Multivers is het betaalbare, razendsnelle softwarepakket met alle essentiële administratieve functies voor midden- en klein bedrijf in Nederland en België.

Als uw bedrijf groeit, groeit Unit4 Multivers probleemloos met u mee.

Bezoek de site van Unit4

Met meer dan 15 jaar ervaring binnen de kantoorautomatisering, speelt IdenTa in op de ICT behoefte van elke organisatie. Het bedrijf levert cloudoplossingen, on-premise oplossingen, ICT-beveiliging, hosted telefonie, mobiele telefonie, ICT-beheer of webapplicaties.

Met de diensten van IdenTa heeft uw bedrijf geen omkijken meer naar ICT-oplossingen.

Bezoek de site van Identa