Referenties

Al meer dan 40 jaar verwerkt ALLSPAN resthout uit de houtindustrie. Het bewust omgaan met deze reststoffen uit het natuurproduct hout is voor ALLSPAN een verplichting voor de lange termijn.

ALMI is een bedrijf dat sinds de oprichting in 1946 de technieken van morgen toepast om de klant zo goed mogelijk van dienst te zijn. ALMI produceert efficiënt, snel en altijd hoogwaardig. Zo innoveert ALMI voortdurend de automatisering van het productieproces zodat hoogwaardige kwaliteit de standaard blijft.

Filoform heeft meer dan 50 jaar ervaring en expertise opgebouwd als leverancier en producent van een breed programma producten om investeringen in ondergrondse kabelnetwerken te beschermen. “Connect Seal Protect” is onze slogan

Bevestigingstechniek voor de dagelijkse werkzaamheden. Hoogwaardig, snel en tijdbesparend in de montage. Daarvoor staan de producten van het merk Don Quichotte. De directe beschikbaarheid van de producten en een snelle, betrouwbare afwikkeling van de bestelling maken Don Quichotte een sterke betrouwbare partner voor de professional.

Hulshof is een familiebedrijf met een rijke historie, opgericht in 1919. De afgelopen jaren heeft Hulshof zich ontwikkeld tot een marktspecialist die voor haar doelgroepen innovatieve koffers op maat bedenkt en uitwerkt. Het liefst krijgt Hulshof de vraag om iets te maken wat niet lijkt te kunnen. Dan kunnen de medewerkers van Hulshof hun kracht laten zien. ‘’Kan niet? Mooi wel!’’

HQ Pack behoort tot de wereldwijde top op het gebied van high tech packaging. Voor toonaangevende en gerenommeerde klanten cleant, ontwikkelt, produceert, beheert en distribueert HQ Pack verpakkingen voor hoogwaardige en kwetsbare industriële producten.

HydroDynamics BV is een internationaal opererende jonge dynamische onderneming gevestigd te Enschede. Het specialisme is het ontwerpen en bouwen van geavanceerde hydraulische aandrijvingen met bijbehorende besturingssystemen. Voor ieder project wordt het juiste innovatieve product of systeem bedacht. HydroDynamics is het bedrijf voor complete hydraulische systemen, voor diesel power packs en voor elke hydraulische uitdaging.

Sinds haar oprichting in 1953 als “Metaalwarenfabriek Het Zuiden” is HZ solutions, naast vertrouwd toeleverancier, specialist in het ontwikkelen van creatieve oplossingen voor klantspecifieke bevestigingsvraagstukken. Daarbij draait alles om veren, draadproducten en stansdelen.

Al sinds de oprichting in 1934 is Koelstra in handen van de familie. Nog steeds gevestigd in Gorredijk, bouwt de derde generatie Koelstra onverminderd door aan prachtige producten. In een hypermodern pand is het distributiecentrum gevestigd, de ontwikkelingsafdeling en stylingafdeling. Een jong en gedreven team vakmensen bedenkt, ontwikkelt en test alle producten. Deze worden via een dealernetwerk van babyspeciaalzaken verkocht. Wereldwijd. Voor elke nieuwe generatie ouders en kinderen.

Limar is een vooruitstrevende Belgische producent van pralines, paaseitjes, paasfiguurtjes en andere seizoens- en themaproducten. Deze verfijnde pralines worden op ambachtelijke wijze geproduceerd met hoogwaardige ingrediënten. Kwaliteit staat hierbij hoog in het vaandel.

Buig Centrale Steenbergen B.V. onderscheidt zich in de markt met name door kwaliteit, flexibiliteit en continuïteit. Dit wordt aangetoond middels het NEN-EN-ISO 9001 -2008 certificaat doordat organisatorische, – technische- en administratieve aspecten van de directe- en indirecte processen beheerst worden.

ROBOX Heat Technology is an independent manufacturer of heat exchangers for industrial use. Our main activity is the design, engineering and manufacturing of Shell and Tube and Air Cooled heat exchangers with a specialization in the oil, chemical and petro-chemical industry.

Podozorg Nederland is een groep registerpodologen die het er samen over eens zijn hoe de meest optimale voetzorg er uit moet zien, en zo handelen zij. Voor elke klacht de meest optimale oplossing op maat.

Repak is gespecialiseerd in het oplossen van verpakkingsproblemen. Daarbij wil Repak meer zijn dan een toeleverancier.. Niet de markt volgen, maar samen met de klant vooropgaan bij de uitdagingen van de markt.

Roelofsen Raalte ontwikkelt tailormade transport solutions. Trucks speciaal op maat, gebouwd met duurzame materialen, met behulp van de modernste technieken en perfecte afwerking.

Roodenberg Staalkabels is specialist in het vervaardigen van producten uit staalkabels, van enkele stuks tot heel grote series. De kabel is ook op haspels verkrijgbaar. Daarnaast wordt een breed assortiment aan hijsgereedschappen aangeboden, welke ook allen gekeurd kunnen worden.

Torsit Hijsinstallaties is een vertrouwde naam op het gebied van hijsen en heffen. Door de lijnen kort te houden, wordt de flexibiliteit gewaarborgd. Het hart van de organisatie wordt gevormd door geschoolde kraankeurmeesters, keurmeesters hijs- en hefmiddelen en elektrisch en mechanisch geschoolde monteurs.

Willteco is een kennisintensieve onderneming en denkt mee en vooruit voor hoogwaardige technische oplossingen in de industrie, offshore en onshore. De dienstverlening loopt uiteen van het stellen van technische diagnoses tot en met het coördineren en uitvoeren van complete onderhoudsprojecten.

Agratechniek levert al 35 jaar droog- en bewaarinstallaties voor de agrarische sector. De installaties bestaan uit ventilatiesystemen voorzien van de gebruiksvriendelijke ABC process computer voor de centrale aansturing van ventilatoren, luchtverversing, verwarming en koeling.

Indufinish is een gespecialiseerd toeleverancier voor de oppervlaktebehandeling (galvano, anodiseren, poedercoaten, thermisch zink voorbehandeling). Indufinish onderscheidt zich door innovatieve engineering, een degelijke kwaliteit, een lange levensduur en een hoge betrouwbaarheid.

Visser Leeuwarden bestaat ruim 100 jaar. In deze periode heeft het bedrijf een uitstekende reputatie weten op te bouwen als fabrikant van kwalitatief hoogwaardige ambulances en hulpverleningsvoertuigen.

Q Parts produceert industrie-en garagedeuren volledig naar wens van de eindgebruiker. Via het volledig geautomatiseerde ordersysteem krihgt Q Parts de specificaties van de dealer en vertaalt die naar de perfecte maatdeur.

MondiArt is fabrikant en importeur van wanddecoraties in de breedste zin van het woord. Met ruim 30 jaar ervaring is MondiArt toonaangevend op dit gebied. De uitgebreide collectie omvat een grote diversiteit aan artikelen, die variëren van kleine ingelijste reproducties, tot moderne decoratieve olieverfschilderijen.

Choco Support is een familiebedrijf en produceert al sinds 1999 innovatieve gecoate producten en chocolade clusters. De klant kiest welke kern er wordt gebruikt, welke chocolade, en welke compound of suikercoating het beste bij het product past. Het assortiment bevat klassieke noten en zuidvruchten in chocolade maar daarnaast ook gevriesdroogd fruit, eiwitclusters, zoute cornflakes, drop, mint en allerlei crispy items.

Well known for its quality performance, reliability and service, Balemaster has been an industry pioneer in using leading-edge technology to develop innovative design in baler structure, control systems, power packages and automatic wire tiers, to meet the demands of the market place.

Cuppers Carrosserieën is producent van alle soorten carrosserieën op elk merk vrachtauto. Ook leveren wij complete aanhangers en opleggers met elke gewenste opbouw.

D&M Vacuümsystemen is specialized in offering turn-key solutions for (high-quality and complex) vacuum systems. D&M Vacuümsystemen’s competitive advantage is that we are able to offer all vacuum-related knowledge and services from internal sources, creating the best and most cost-effective solutions for our wide range of clients.

Al ruim 30 jaar produceert Dajo International vlakke producten in een groot aantal verschillende materialen: rubber, kunststof, vilt en diverse laminaten van deze materialen. Deze producten worden op wens zelfklevend uitgevoerd met diverse soorten lijm, afhankelijk van de gestelde eisen.

Hortec ontwikkelt en assembleert producten waarvan elektronica de basis vormt. De specificaties van opdrachtgevers vormen daarbij het uitgangspunt. Dankzij de jarenlange ervaring en kennis groeit elk concept bij Hortec uit tot een doordacht product.

HP Valves is a well-known and respected manufacturer of medium and high pressure gate, globe, check and needle valves. Using our experience in worldwide delivery, we can offer a wide range of valves for power generation and petrochemical industries.

LSP Quartz delivers the total package of quartz glass and ceramic products for solar, semiconductor and chemical industry. Our expertise in quartz glass and ceramics is also frequently applied in: fibreglass manufacturing, laboratories, UV water treatment.

In de internationale wereld van de aardappel- en uienverwerking is Machinefabriek Grisnich een bekende partij. Al sinds 1963 heeft het bedrijf een innovatieve en initiërende rol bij het automatiseren en optimaliseren van de verwerking van agrarische producten. Ook nu nog levert Grisnich ‘leading technology’ voor de professionele verwerkers die geen concessies aan kwaliteit en capaciteit willen doen.

Mafo heeft zich gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van deuren, luiken en hangaardeuren bestemd voor marineschepen en in industriële reinigingssystemen vooral voor de voedsel- en de metaalbewerkende industrie. In haar lange bestaan heeft Mafo producten ontwikkeld die uniek zijn en die kwalitatief behoren tot het hoogste segment in hun markten.

De Moba Group bestaat uit meerdere bedrijven die samen ’s werelds meest toonaangevende fabrikant van machines voor het sorteren, verpakken en verwerken van eieren vertegenwoordigen.

Nijhuis Water Technology is an innovative knowledge-based company with in-house developed products and technologies, which are integrated into overall solutions. With the corporate vision Solid solutions in a fluid world Nijhuis Water Technology is responding to the growing need for innovative, sustainable solutions at the lowest possible operational costs.

Bedenker en bouwer van NIMOS tuin- en parkmachines. Praktische, multifunctionele en vooral efficiënte machines voor het onderhoud van buitenterreinen. NIMOS is in 30 jaar tijd uitgegroeid tot een begrip in heel Europa. Een synoniem voor hoogwaardige tuin- en parkmechanisatie.

ProTass werd opgericht in 2005. Met onze no nonsense aanpak en klantgerichtheid ontwikkelden we ons al snel tot een gewaardeerde partner voor klanten die hoge eisen stellen aan levertijd en service. Begin 2014 vestigde ProTass zich in een modern bedrijfsgebouw aan de Tarasconweg  in Eindhoven waar we beschikken over ruime productiefaciliteiten. Met state of the art precisieapparatuur voor handbestukken en een stofvrije en klimaatbeheerste ruimte voor geautomatiseerde printassemblage.

Ubroek machinefabriek heeft meer dan 40 jaar ervaring in het machinaal bewerken, repareren en reviseren van onderdelen voor uiteenlopende industrieën. De jarenlange samenwerking met klanten in binnen- en buitenland kenmerkt zich door waardering en vertrouwen. Het bedrijf staat garant voor hoge kwaliteit, flexibiliteit en leverbetrouwbaarheid.

De werkzaamheden bestaan uit het toeleveren van halffabricaten voor de trailerbouw, daarnaast is het bedrijf ook gespecialiseerd in machinebouw, bruggenbouw, constructie, silo bouw, de offshore, reparatie en onderhoud op locatie.

Vink Systemen is een van de grootste luchtkanalenfabrikanten in Nederland. Het dienstenpakket omvat het gehele gebied van productie en installatie van luchtkanalen, appendages en constructiewerk voor luchttechnische installaties in diverse branches. Vink Systemen is onderdeel van de Vink Groep waarin zes bedrijven op luchttechnisch gebied actief zijn. Door bundeling van specialismen kunnen wij u uitstekend van dienst zijn bij al uw vragen op luchttechnisch gebied.

O4 wil met een kleinschalige, ondernemende en zelfscheppende organisatie het topsegment van de rolstoelmarkt bedienen. Het is het streven van het bedrijf om mensen met een beperkte mobiliteit een actief rolstoel aan te bieden. Iedereen zou zich daarom een O4 Rol-Stoel moeten kunnen veroorloven.

Wiefferink is actief in de milieu- en bio- gasbranche. Het bedrijf is opgericht in 1956 en heeft meer dan 50 jaar ervaring in de verwerking van flexibele folie. In die jaren is een ongekende knowhow opgebouwd van ¬complexe opslag- en afdekkingsvraagstukken. Het resultaat: oerdegelijke producten, technieken en processen.

Awera heeft een jarenlang specialisme in automatendraaiwerk. Als toeleverancier van onderdelen voor onder andere de electrotechnische-, vliegtuig-, verwarmingsindustrie en apparatenbouw is er een brede ervaring opgebouwd.

Creusen ontwikkelt, produceert en levert elektromotoren op een unieke wijze. Het uitgangspunt zijn de vragen en wensen van de klant. Daarbij vormt de toepassing – het systeem of de machine waarvoor de motor nodig is – het vertrekpunt van het ontwerp. In bijna alle gevallen gaat het om klantspecifieke motoren, geheel op maat.

In de fabriek in Nederland en in de vestiging in Tsjechië werken dagelijks hooggekwalificeerde mensen aan de iften van De Jong. Alle onderdelen en materialen worden nauwgezet gecontroleerd volgens het eigen kwaliteitszorgsysteem. Uiteraard ontwerpt en produceert De Jong alle producten volgens internationale en Europese normen en -voorschriften.

Driessen Las- en Plaatwerk is een vooruitstrevende, dynamische onderneming. Het bedrijf is actief op het gebied van kwalitatief hoogwaardig plaatwerk en fijnmetaal bewerkingen d.m.v. een uiterst modern en compleet machinepark. Dit voor de bewerking van rvs, aluminium en staal.

Eurosteel is een dynamisch bedrijf dat gespecialiseerd is in het ontwikkelen en produceren van uitrustingsstukken voor grondverzet-, sloop-, recycling-, overslag- en wegenbouwmachines. Naast een uitgebreid programma standaard uitrustingsstukken worden unieke producten geleverd die exact beantwoorden aan de specifieke eisen en wensen van de klanten.

FLOW METER GROUP bv (FMG) is an engineering/manufacturing company specializing in the development and production of energy and gas measurement systems. Located in the Netherlands, FMG produces a wide range of rotary and turbine gas meters, volume conversion devices, master meters and calibration benches.

Gebroeders Meijer Luchttechniek produceert zowel rechthoekige als ronde kanalen uit dikke en dunne plaat, gelast en gefelst in diverse metalen en kunststoffen, o.a. sendzimir verzinkt, aluminium, RVS en PVC. De rechthoekig kanalen worden geproduceerd middels een volledig computergestuurde kanalenstraat met een aangewalst TDF profiel.

Gevasol is an expert in manufacturing customized solenoids and fluid control systems for the process control industry. Our role as specialists in electromagnetic applications is to develop and manufacture tailored products that perfectly match your process control equipment.

GPS Perimeter Systems B.V is een internationaal georiënteerd bedrijf gespecialiseerd in elektronische perimeter- en terreinbeveiliging. Ruim 25 jaar ervaring en vele aansprekende referenties in binnen- en buitenland maken het bedrijf tot een gewaardeerde partner in de beveiligingsindustrie. Inmiddels opereren GPS dochterondernemingen in Zweden, Duitsland, België en Turkije.

For over ten years GTA is a proven and reliable partner for the entire product life cycle worldwide. Highly trained specialists, advanced machinery and dedicated measuring equipment guarantee the consistently high quality of our products. Our primary focus is to supply gears, as a mono part or in an assembly.

House & Garden brengt House & Garden Plantenvoeding op de markt. House & Garden Plantenvoeding is 100% natuurlijk. De basis van het product is een extract dat onttrokken is uit plantenzaden.

KROV voorziet (meubel)panelen van naadloze, stootvaste randen. Dat gebeurt met een gepatenteerd gietproces, CAST-FORM® genaamd. Met deze techniek kunnen Polyurethaan (PUR)randen in vrijwel elke vorm en kleur aan panelen worden gegoten.

Machinefabriek G.R. Veerman is specialist in hoogwaardige toelevering aan OEM bedrijven in olie en gas, chemische vezel, halfgeleider, voedingsmiddelen en offshore industrie. Het accent komt daarbij steeds meer te liggen op projecten waarbij Veerman het gehele traject, van engineering tot en met de levering verzorgt.

MCi is the world’s leading manufacturer of rearview mirror glass actuators and mirror powerfold actuators for the automotive industry. Founded in 1935, the company is headquartered in Woerden, Netherlands. It’s our dedicated approach to business that has made us the world leader, serving markets around the globe. MCi traces its product heritage back to the invention of the first mirror actuator by IKU – and its original application in the 1972 BMW.

Meijer is een plaatwerk toeleverancier met een focus op vakmanschap en dienstverlening. Of het nu gaat om plaatwerk, plaatbewerking of metaalbewerking; er wordt altijd meegedacht met de opdrachtgevers. Met plaatwerk van de beste kwaliteit als resultaat.

Met ruim veertig vakmensen worden in Drachten en Hoogeveen uiteenlopende metaalbewerkingopdrachten uitgevoerd. Dit wordt gedaan met grote precisie en hoogwaardige apparatuur (CNC).

Neon Design biedt ultrageavanceerde lichtreclames aan die aangepast zijn aan het netwerk van de klant. Elke locatie wordt op vraag behandeld als een uniek ‘kant-en-klaar’ project zodat een consistent beeld gecreëerd wordt in het volledige netwerk.

Since 1880 P. van der Wegen Gears BV, as a member of the privately owned PWT-Group, is a World leading designer and manufacturer of open gear-sets, gears, gear-boxes, pinions and worm-gears based in Tilburg, The Netherlands.

Actief met het vervaardigen, leveren en monteren van constructiewerken ten behoeve van de weg- en waterbouw en voor industriële doeleinden.

Salland Engineering is a privately owned, international technology company specializing in products, services and solutions that enable semiconductor manufacturers to improve the efficiency and quality of their testing. We have been in business since 1992. Our headquarters are in Zwolle, Netherlands and we operate worldwide.

sdb International is fabrikant van vitrines, informatiedisplays, vitrinekasten en museumvitrines. Het bedrijf staat voor vakmanschap, innovatie, design, perfectie, service en snelheid. De producten worden verkocht via het wereldwijde netwerk van dealers en handelspartners.

De kleine timmerwerkplaats in 1933, is uitgegroeid tot een hedendaagse moderne timmerfabriek. De succesvolle onderneming met betrokken en gemotiveerde medewerkers is gevestigd op het industrieterrein De Mors in Rijssen. Kernactiviteit is het ontwikkelen en produceren van kozijnen in grote en kleine series.

Tolsma ontwikkelt en produceert innovatieve bewaartechniek die het bewaarrendement van aardappelen, uien en wortelen verbetert. Klimaatbeheersing zoals niemand dat doet. Wereldwijd kiezen telers, handelaren en verwerkers voor Tolsma producten vanwege hun innovatieve karakter, bedieningsgemak en bedrijfszekerheid.

De fabrikant met een net even andere kijk en ervaring op het gebied van engineering, apparatenbouw en machinebouw. Hiermee wordt bedoeld dat niet een product geleverd wordt, maar een totaaloplossing.

Veeneman is fabrikant en importeur van een breed pakket professionele producten voor de bouw en industrie. Deze producten worden via bijna alle groothandelaren en inkoopcombinaties gedistribueerd.

WIFO-Anema BV ontwikkelt en fabriceert landbouwmachines en heftruck voorzetapparatuur voor agrarische en industriële doeleinden. Door continue innovatie kan er gemakkelijk worden ingespeeld op de specifieke wensen van de klant. Naast serieproducten worden er ook klantspecifieke oplossingen geboden. Door jarenlange expertise kan WIFO-Anema BV voorzien in de juiste behoefte van zijn klanten en deze helpen de juiste machine te kiezen voor de juiste toepassing.

Alternapak is a dynamic, fast growing supplier of packaging reels for use on Tetra Brik Aseptic filling machines. Reliable product quality and customer support are the cornerstones of the Alternapak approach. The packaging reels of Alternapak will simply run just as smoothly as the reels of the filling machine supplier, without any modification of the filling machine.

HOLCON BV is de juiste partner voor de realisatie van ieder project in Utiliteitsbouw, GWW en Woningbouw. Met inzet van kennis, ervaring en enthousiasme wordt ieder project gegarandeerd tot een succes. Niet voor niets is de slogan: HOLCON – De duurzame basis.

Het concept van BetonBouwService De Hoop is heel simpel: er wordt een compleet pakket van prefab betonnen bouwdelen aangeboden. Dit zijn complete prefab betonnen casco’s uit één hand waarbij alle zorgen uit handen genomen worden.

Bruil is een onafhankelijk en vooraanstaande leverancier van cementgebonden producten en oplossingen voor ruwbouw, gevels en de afwerking daarvan.

Granito levert een compleet assortiment van prefab beton producten, van trappen tot balkons en van kolommen tot raamkaders. Kwaliteit in alles wat we doen, is het motto van Granito.

Al bijna 100 jaar geeft Hurks als familiebedrijf vorm aan de ambities van haar opdrachtgevers. Hurks ontwikkelt, bouwt en onderhoudt ruimtes waar mensen comfortabel kunnen wonen, werken, winkelen en recreëren.

Van den Berg Beton Elementen BV produceert een diversiteit aan betonelementen voor de utiliteitsbouw en woningbouw. Denk aan prefabbetonnen trappen, gevelelementen, bordessen, lateien, balkonplaten, kolommen, wanden e.d. Dit voor voornamelijk Nederlandse projecten

Ruim 100 jaar is Beton De Clercq dé referentie en gereputeerde waarde in de betonwereld. Vakmensen die elke dag weer het beste van zichzelf geven. Een bedrijf waar kosten noch moeite gespaard wordt om de markt telkens voor te blijven. Met de wilskracht om elk jaar opnieuw te investeren en te innoveren.

Concrelit is fabrikant van prefab betonproducten en heeft jarenlange ervaring in de seriematige productie van betonelementen. De Concrelit producten zijn sinds 1958 een begrip in de agrarische sector.

Samen met de opdrachtgever biedt Heesakker Beton optimale oplossingen in prefab betonelementen. Dat gebeurt oor continu nieuwe materialen en producten te ontwikkelen, door nieuwe werkwijze en systemen toe te passen en door te voldoen aan de steeds hogere eisen die gesteld worden.

Het bedrijf houdt zich bezig met de productie van en de handel in prefab betonelementen voor de woning- en utiliteitsbouw, weg- en waterbouw en de infrastructuur. De producten worden geleverd onder komo-keur. Naast projectgerelateerde maatwerkelementen in diverse kleuren, beschikt Hercules Beton BV over een uitgebreid programma aan standaard elementen waarvan diverse artikelen direct uit voorraad leverbaar zijn.

Hendrik Hop begon in 1938 aan het Zuidereind in Baarn met de productie van betonnen boerderijramen en putten. Het produceren van de prefab putten en ramen bestond in die tijd uit handwerk. Het groeide uit tot een moderne fabriek. Hop Prefab staat voor een actief, no nonsense familiebedrijf van deze tijd met ruim 75 jaar ervaring !

Lammers Beton levert prefab betonelementen voor woningbouwprojecten, fabrieken, overheidsinstellingen en utiliteitsbouw in heel Nederland. Lammers Beton is een flexibele partner die snel en prijsbewust is.

O.M.G. Prefabbeton is producent van betonnen prefabelementen. Het assortiment omvat trappen, terrassen, balkons, kroonlijsten en andere betonelementen op maat. In de afgelopen jaren is er gespecialiseerd in glad beton in verschillende kleuren. Door het leveren van producten van topkwaliteit, heeft het bedrijf een kwaliteitsreputatie in heel België.

Anders Beton is een familiebedrijf met meer dan 50 jaar ervaring in de ontwikkeling en productie van roostervloeren, hokinrichting en andere betonproducten voor de landbouwer. Anders Beton is uitgegroeid tot een Europese topspeler in zijn markt. Dat is te danken aan de inzet van de medewerkers en aan een permanente aandacht voor efficiëntie, stiptheid, kwaliteit en innovatie.

BisoTON is specialist in het produceren en leveren van geïsoleerde betonpanelen. Het bedrijf is de afgelopen jaren steeds meer aandacht gaan besteden aan duurzaamheid en energiebesparing. De betonelementen die BisoTON levert voor diverse projecten, zijn van hoogwaardige kwaliteit, robuust en sterk.

Komexo maakt gebruik van Cookies

Cookies zijn kleine bestanden die met pagina’s van deze website worden meegestuurd en door uw browser op de harde schrijf van uw computer worden opgeslagen. Er zijn verschillende soorten cookies die gebruikt worden voor verschillende doeleinden. Voor het plaatsen van cookies is soms wel en soms geen toestemming nodig. Als u niet akkoord gaat met onze cookie statement dan plaatsen wij alleen de functionele cookies. Als u meer wilt weten over de cookies die wij gebruiken, de gegevens die daarmee verzameld worden en over uw rechten op dit punt, lees dan ons cookie statement en privacy policy om meer te leren over onze cookies.